mob: +381 65 8.33.44.02

Extra automobili

Extra servis

Servis
Extra Servis

PranjeAuto pranje

Ručno pranje vozila obavlja se kapacitetom od nekoliko vozila istovremeno. Prosečno trajanje kompletnog ručnog pranja je 30 minuta (od momenta početka pranja). Usluga se obavlja sa najkvalitetnijim mašinama visokog pritiska tople i hladne vode.

Poliranje: ručno i mašinsko, dubinsko pranje unutrašnjosti automobila, pranje motora toplom vodom, pranje felni, voskiranje, čišćenje i osvežavanje kože u automobilima, skidanje nalepnica sa najkvalitetnijim šamponima, pastama za poliranje, sredstvima za uklanjanje fleka, dodatnim sredstvima za osvežavanje unutrašnjih i spoljnih delova (plastičnih, kožnih i gumenih).


VuklanizerVulkanizer

Extra servis na jednom mestu obezbeđuje široku paletu vulkanizerskih usluga za putnička vozila, džipove i kombije. Zahvaljujući velikom znanju i stručnosti našeg tima postali smo sinonim za kvalitetne vulkanizerske usluge o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih mušterija.

Naša vulkanizerska radionica postoji nekoliko godina i za nas nema tajni kada su u pitanju vulkanizerski poslovi. Prioritet našeg rada je Vaša sigurnost na putevima, kojom želimo da doprinesemo našoj posvećenošću i kvalitetnim radom. Extra servis Vam može ponuditi: montaža guma, krpljenje guma, balansiranje guma, vulkaniziranje spoljašnje gume, vulkaniziranje unutrašnje gume, prodaju polovnih auto guma.


MehanicarMehaničar

Extra servis poseduje i mehaničarsku radnju ako Vam se u nekom slučaju pokvari Vas automobil. Pobrinućemo se u veoma kratkom roku za Vašeg ljubimca i obezbedićemo Vam sigurnu, jeftinu i brzu popravku.

Auto-mehaničarska servis Extra će se pobrinuti za vaš automobili, od popravke vozila, zamene pneumatika i na kraju do ulepšavanja vašeg ljubimca. Očekujemo Vas - Vaš Ekstra servis, ulica Vojvode Janka Stojićevića 36, 15000 Šabac, Srbija